Партньорства

В Dinya сме се посветили да отразяваме същността на музиката и визуалните истории чрез нашата уникална комбинация от съдържание.

Вие сте музикален фестивал, който иска да засили онлайн присъствието си? Може би сте звукозаписна компания, която търси иновативни начини да представи своите изпълнители? А може би сте промоутър на концерти, собственик на място за събития или марка за фотографско оборудване, която желае да се свърже с нашата активна публика?

Ние предлагаме персонализирани стратегически и медийни партньорства, целящи да популяризират вашата марка и да ангажират автентично нашата аудитория. Независимо дали търсите визуално завладяваща фотография, задълбочени статии, селектирани плейлисти или персонализирано съдържание в социалните медии, ние разполагаме с решенията, от които се нуждаете.

Екипът ни работи в тясно сътрудничество с всеки партньор, за да разбере целите ви и да създаде съдържание, което резонира с нашата аудитория, като същевременно подчертава това, което прави вашата марка различна.

За повече подробности относно това как можем да си сътрудничим, не се колебайте да се свържете със София на info@dinya.eu. Нека да създадем запомнящи се истории чрез силата на музиката и фотографията!